Shqip   Македонски   English
  Komuna
Kryetari, Këshilli
Administrata, Sektorët
Ndërmarrjet, Njësitë
Për qytetarin  
E-Shërbimet,
Tatimet, Formulare
Vendimmarrja

Qyteti im
Historia, Institucionet, Organizatat, Qytetarët e nderit, Sporti, Biznesi
      Dokumente
Projekte, Buxheti,
Plane urbanistike
Ligje, Akte
Vizito Tetovën
Natyra, Resortet
Objektet historke
Muzeumet
Info
Hotelet, Restoranet
Mediat, Bankat
Transporti

 
Kryetarja e Komunës
Këshilli i Komunës
Administrata e Komunës
Ndërmarrjet dhe njësitë
 
Bashkëpunimi ndërkomunal, rajonal dhe ndërkombëtarKomuna e Tetovës bashkëpunon me komunat e qyteteve fqinje, autoritetet lokale në shtetet e rajonit dhe vendet e BE. Komuna e Tetovës bashkëpunon me të gjitha komunat në vend. Ajo është anëtare e Bashkësisë së Njësive të Vetëqeverisjes Lokale të Maqedonisë të Republikës së Maqedonisë dhe ka bashkëpunim të frytshëm me komunën e Elbasanit, komunën Kepez të Antalisë, komunën Bajram Pasha të Stambollit dhe Lyzijesë së Francës .

Zyra për marrëdhënie ndërkombëtare që funksion në kuadër të kabinetit të kryetares së komunës funksionon në drejtim të kyçjes së Tetovës në rrjedhat rajonale dhe ndërkombëtare, shkëmbimin e përvojave në organizimin dhe administrimin e qyteteve, mbrojtjen e mjedisit jetësor, shkëmbimin kulturor, përmirësimin e infrastrukturës urbane, nxitjen e aktivitetit ekonomik dhe prodhimit .

Aktivitetet kryesore në të cilat do të përqendrohet kjo zyrë janë anëtarësimi i komunës së Tetovës në rrjetet rajonale, ndërkombëtare dhe globale si dhe vendosja e marrëdhënieve të mira, bashkëpunimi dhe realizimi i projekteve të përbashkëta me:

  • Qytetet e shteteve fqinje dhe qytetet kryesore në rajon
  • Qytetet e shteteve kandidate për anëtarësim në BE
  • Qytetet e shteteve anëtare të BE
  • Qytetet që gjenden jashtë kontinentit evropian

 

Kontaktoni Zyrën për marrëdhënie ndërkombëtare në:

iroffice@tetova.gov.mk

 
       
 
Kontakto Komunën
Komuna e Tetovës
Dervish Cara pn
1200 Tetovë
Republika e Maqedonisë së Veriut

Tel. +389 44 511 930
Fax. +389 44 511 962
Tel. 044 339 240
cabinet@tetova.gov.mk
info@tetova.gov.mk
       
       
Faqeja oficiale e Komunës së Tetovës - Официјална страница на Општина Тетово - Official website of Tetovo Municipality © 2014