Shqip   Македонски   English
  Komuna
Kryetari, Këshilli
Administrata, Sektorët
Ndërmarrjet, Njësitë
Për qytetarin  
E-Shërbimet,
Tatimet, Formulare
Vendimmarrja

Qyteti im
Historia, Institucionet, Organizatat, Qytetarët e nderit, Sporti, Biznesi
      Dokumente
Projekte, Buxheti,
Plane urbanistike
Ligje, Akte
Vizito Tetovën
Natyra, Resortet
Objektet historke
Muzeumet
Info
Hotelet, Restoranet
Mediat, Bankat
Transporti

 
Kryetarja e Komunës
Këshilli i Komunës
Administrata e Komunës
Ndërmarrjet dhe njësitë
 
RestoranteArbi Adresa: Bul. Iliria 84
Tel: 044/335-616
Arra Adresa: Van Vardarska 13
Tel: 044/346-222
Bela Mia Adresa: Goce Delçev 108
Tel: 044/331-332
Belvedere Adresa: Jane Sandanski 1
Tel: 044/342-571
Cufi Adresa: Ilindenska pn
Tel: 070/556-555
Delfin Adresa: Bul. Iliria 18
Tel: 044/339-125
Delfina Adresa: Bul. B. Toska 37/17
Tel: 044/334-086
Dubrovnik Adresa: Jane Sandanski 116
Tel: 070/393-222
Elektra Adresa: Rr. 120 Nr. 2
Tel: 044/339-190
Liraku Adresa: Bul. Ilirija 10
Tel: 044/338-578
Lura Adresa: Bul. Iliria 44
Tel: 044/331-441
Matoshi Adresa: Gajre
Tel: 070/618-664
Pastrmka Adresa: Dervish Cara 3
Tel: 044/335-633
Petrol Kompani Adresa: Studena Voda  pn.
Tel: 044/378-100
Potpor Adresa: Ilindenska 45
Tel: 044/333-795
Princ Adresa: M.A. Çento pn.
Tel: 044/334-131
Sirena Adresa: Bul. Iliria pn.
Tel: 044/335-701
Sole Adresa: Jane Sandanski 98
Tel: 044/333-238
Tivoli Adresa: Bul. Iliria 19
Tel: 044/352-370       
 
Kontakto Komunën
Komuna e Tetovës
Dervish Cara pn
1200 Tetovë
Republika e Maqedonisë së Veriut

Tel. +389 44 511 930
Fax. +389 44 511 962
Tel. 044 339 240
cabinet@tetova.gov.mk
info@tetova.gov.mk
       
       
Faqeja oficiale e Komunës së Tetovës - Официјална страница на Општина Тетово - Official website of Tetovo Municipality © 2014