Shqip   Македонски   English
  Komuna
Kryetari, Këshilli
Administrata, Sektorët
Ndërmarrjet, Njësitë
Për qytetarin  
E-Shërbimet,
Tatimet, Formulare
Vendimmarrja

Qyteti im
Historia, Institucionet, Organizatat, Qytetarët e nderit, Sporti, Biznesi
      Dokumente
Projekte, Buxheti,
Plane urbanistike
Ligje, Akte
Vizito Tetovën
Natyra, Resortet
Objektet historke
Muzeumet
Info
Hotelet, Restoranet
Mediat, Bankat
Transporti

 Komuna
 Këshilli i Komunës
 
Kryetari i Komunës
Këshilli i Komunës
Administrata e Komunës
Ndërmarrjet dhe njësitë
 
Lista e KëshilltarëveLISTA E KËSHILLTARËVE TË KOMUNËS SË TETOVËS 

 

LISTA E KËSHILLTARËVE TË KOMUNËS SË TETOVËS

 

Emri dhe Mbiemri   /  Numri telefonit - email

 

BESA

 

1. Besar Durmishi  070/988-370 besar.durmishi@tetova.gov.mk

2. Besa Kadriu 070/626-365 besakadriu@tetova.gov.mk   besa.kadriu@gmail.com

3. Uka Aliti 071/480-765 ukaaliti@005gmail.com ukaaliti@tetova.gov.mk

4. Naim Ismaili 070/224-489 nismaili18@gmail.com naimismaili@tetova.gov.mk

5. Ylzana Zeqiri  071/466-196 yllzanazeqiri1987@gmail.com ilzanazeqiri@tetova.gov.mk

6. Bekim Sadiki 071/500-857 bekim-sadiki@hotmail.com bekimsadiki@tetova.gov.mk

7. Valon Zeqiri071/645-158 zvalon09@gmail.com valonzeqiri@tetova.gov.mk

8. Halime Rustemi  071/959-314halime.mhm@gmail.com halimerustemi@tetova.gov.mk

9. Mimoza Zulbeari  070/947-640 mimozaiss@hotmail.commimozazulbeari@tetova.gov.mk

10. Mahije Sejfuli  072/757-906 mahijesejfuli20@gmail.com mahijesejfuli@tetova.gov.mk

11. Abduraim Maksuti  070/923-780  viganmaksuti@gmail.com abduraimmaksuti@tetova.gov.mk

12. Argjend Veliu 078/255-324 argjend.veliu@yahoo.com

 

BDI

 

13. Liridon Disha  071/609-981 liridondisha@gmail.com liridondisha@tetova.gov.mk

14. Veton Murati  071/974-478 veton-murati@hotmail.com vetonmurati@tetova.gov.mk

15. Teuta Abazi   071/532-085 teutaabazi3@gmail.com teutaabazi@tetova.gov.mk

16. Amet Rexhepi   071/851-821 ametredzepi@hotmail.comametrexhepi@tetova.gov.mk

17. Emin Velija  071/588-071 e.velija87@gmail.com eminvelija@tetova.gov.mk

18. Lindita Jahjai  071908527 ljahjai21@gmail.com linditajahjai@tetova.gov.mk

19. Shpresa Qazimi  070/979-449 qazimishpresa@gmail.com shpresaqazimi@tetova.gov.mk

20. Fitim Mustafi   076/330-560 fitimmustafi1@gmail.com  fitimmustafi@tetova.gov.mk

21. Kujtesa Bajrami   075/250-676 kujtesa.bajrami1@gmail.com  kujtesabajrami@tetova.gov.mk

22. Sali Elmazi   072/279-556 salielmazi@gmail.com  salielmazi@tetova.gov.mk

23. Fatime Lika  078/260-933 fatimelikaa@hotmail.com fatimelika@tetova.gov.mk

 

VMRO-DPMNE

 

24. Angjell Karapetrov   071/391-791 karapetrov.angel@yahoo.com angelkarapetrov@tetova.gov.mk

25. Ratko Davidovski   076/484-278 dratko@yahoo.com ratkodavidovski@tetova.gov.mk

26. Anita Boshkoska Jovanoska   078/355-376 anitaboskoskajovanoska77@hotmail.com

27. Stanislav Bojçeski   072/309-190sb22006@seeu.edu.mk stanislavbojceski@tetova.gov.mk

 

LSDM

 

28. Gligorije Stojanovski    070/256-554 gstojanovski@t.mk gligorijestojanovski@tetova.gov.mk

29. Natasha Petrovska       071/346-327 n.gavrovska@gmail.com natashapetrovska@tetova.gov.mk

 

 

ALTERNATIVA

 

 

30. Faton Selami  070/964-305fselami84@gmail.com fatonselami@tetova.gov.mk

 

 

PDSH

 

31. Visar Palloshi  070/488-487 vpalloshi@gmail.com visarpalloshi@tetova.gov.mk

 
       
 
Politika për privatësi
Kontakto Komunën
Komuna e Tetovës
Dervish Cara pn
1200 Tetovë
Republika e Maqedonisë së Veriut

Tel. +389 44 511 930
Fax. +389 44 511 962
Tel. 044 339 240
cabinet@tetova.gov.mk
info@tetova.gov.mk
       
       
Faqeja oficiale e Komunës së Tetovës - Официјална страница на Општина Тетово - Official website of Tetovo Municipality © 2014