Shqip   Македонски   English
  Општина
Градоначалник, Совет
Администрација, Сектори
Единици
За граѓанинот  
Е-Услуги, Даноци
Формулари, Учество
во одлучување

Мојот град
Историја, Институции
Организации, Почесни
граѓани, Бизнис, Спорт
      Документи
Проекти, Буџет,
Урбанистички планови
Закони, Акти
Посети го Тетово
Природа, Одмаралишта, Историски објекти, Галерии, Музеи
Инфо
Ресторани, Хотели
Медиуми, Банки
Транспорт

 Општина
 Градоначалник на општината
 
Градоначалник на општината
Совет на Општина
Администрација на Општината
Претпријатија и едници
 
Средби со граѓанитеГрадоначалникот на општина Тетово, Теута Арифи реализира средби со граѓаните кои изразуваат желба непосредно и лично да се сретнат со неа.

Се информираат заинтересираните граѓани дека ова нивно право можат да го остварат секој втор петок во месецот.

Одредеување на термин за средба со градоначалникот се врши со личнo пријавување во соодветниот орган на општина Тетово и неговиот упис во списокот на граѓани.
Одкако ќе се евидентира во тој список на граѓанинот му се дава број,  а и ќе се информира за датумот и времето на средбата.

 
       
 
Политика на приватност
Контактирај ја Општината
Општина Тетово
Дервиш Цара бб
1200 Тетово
Република Северна Македонија

Тел. +389 44 511 930
Факс +389 44 511 962
Тел. 044 339 240
cabinet@tetova.gov.mk
info@tetova.gov.mk
       
       
Faqeja oficiale e Komunës së Tetovës - Официјална страница на Општина Тетово - Official website of Tetovo Municipality © 2014