Shqip   Македонски   English
  Komuna
Kryetari, Këshilli
Administrata, Sektorët
Ndërmarrjet, Njësitë
Për qytetarin  
E-Shërbimet,
Tatimet, Formulare
Vendimmarrja

Qyteti im
Historia, Institucionet, Organizatat, Qytetarët e nderit, Sporti, Biznesi
      Dokumente
Projekte, Buxheti,
Plane urbanistike
Ligje, Akte
Vizito Tetovën
Natyra, Resortet
Objektet historke
Muzeumet
Info
Hotelet, Restoranet
Mediat, Bankat
Transporti

 Komuna
 Këshilli i Komunës
 
Kryetari i Komunës
Këshilli i Komunës
Administrata e Komunës
Ndërmarrjet dhe njësitë
 
Kryetari i Këshillit të Komunës së TetovësBesar Durmishi është i lindur më 10 Korrik të vitit 1990 në Tetovë.

Shkollimin fillor e kreu në shkollën fillore “Naim Frashëri”, ndërsa atë të mesme në Gjimnazin Kiril Pejçinoviq.

Në vitin 2013 mbaroi studimet në Fakultetin Ekonomik, programi studimor kontabilitet dhe financa në Universitetin e Tetovës në Tetovë

Nga viti 2014 deri në vitin 2020 ka punuar në profesionin e tij të fituar nga studimet, si kontabilist në sektorin privat.

Në zgjedhjet lokale të vitit 2017 është zgjedhur përmes zgjedhjeve të lira Këshilltar i këshillit të Komunës së Tetovës nga rradhët e Lëvizjes BESA.

Në nëntor të vitit 2020, ai u emërua shef kabineti i Drejtorit Gjeneral të Hekurudhave të Maqedonisë – Transporti, këtë funksion e ushtrojë deri në nëntor të vitit 2021.

Ndërkaq në zgjedhjet lokale të 17 tetorit të vitit 2021, Besar Durmishi ishte bartës i listës nga rradhët e Lëvizjes BESA. Më datë 18.11.2021, në seancën konstituive të Këshillit të Komunës së Tetovës është zgjedhur si kryesues i Këshillit të Kоmunës së Tetovës.

 

Besar Durmishi TEL & EMAIL: 070/988-370 besar.durmishi@tetova.gov.mk

 

---------------

Besar Durmishi was born on July 10, 1990 in Tetovo.
He completed his primary education at the "Naim Frashëri" primary school, while his secondary education at the Kiril Pejčinović Gymnasium.
His higher studies were completed at the Faculty of Economics, majoring in Accounting and Finance.
During the period of 2014-2020, he practiced the profession of accountant and also got licensed as an accountant.
In the 2017 elections, he was elected councilor of the Municipal Council of the municipality of Tetova from the ranks of the BESA Movement.
In November 2020, he was appointed chief of staff of the General Director of Macedonian Railways - Transport, he will hold this function until November 2021.
In the local elections of 2021, he was the bearer of the list of Councilors of the Besa Movement, where he was initially elected councilor of the Municipality of Tetova, while with a majority of votes he was elected Chairman of the Municipal Council.
       
 
Politika për privatësi
Kontakto Komunën
Komuna e Tetovës
Dervish Cara pn
1200 Tetovë
Republika e Maqedonisë së Veriut

Tel. +389 44 511 930
Fax. +389 44 511 962
Tel. 044 339 240
cabinet@tetova.gov.mk
info@tetova.gov.mk
       
       
Faqeja oficiale e Komunës së Tetovës - Официјална страница на Општина Тетово - Official website of Tetovo Municipality © 2014