Shqip   Македонски   English
  Komuna
Kryetari, Këshilli
Administrata, Sektorët
Ndërmarrjet, Njësitë
Për qytetarin  
E-Shërbimet,
Tatimet, Formulare
Vendimmarrja

Qyteti im
Historia, Institucionet, Organizatat, Qytetarët e nderit, Sporti, Biznesi
      Dokumente
Projekte, Buxheti,
Plane urbanistike
Ligje, Akte
Vizito Tetovën
Natyra, Resortet
Objektet historke
Muzeumet
Info
Hotelet, Restoranet
Mediat, Bankat
Transporti

 Dokumente
 Plane urbanistike
 
Dokumente
Projekte
Plane urbanistike
 
Plani Urbanistik BU-81Kryetari i Komunës së Tetovës, për vendimin mbi kërkesën e "IDEA GROUP" SHPK Tetovë i parashtruar me numër 10-9762/1 dt. 29.09.2021 vjet nëpërmjet të autorizuarit SHPUP IDEA GROUP" SHPK Tetove (autorizim UZP nr. 4396/2019 dt. 17.09.2019) për miratimin e programit planor në bazë të nenit 44 të Ligjit për Planifikim Urbanistik dhe Hapësinor ("Gazeta Zyrtare e 020 RMV-së Nr. 32/2020) -

AKTVENDIM PËR MIRATIM TË PLAN PROGRAMOR

PLANI PROGRAMOR URBANISTIK BU-81
       
 
Politika për privatësi
Kontakto Komunën
Komuna e Tetovës
Dervish Cara pn
1200 Tetovë
Republika e Maqedonisë së Veriut

Tel. +389 44 511 930
Fax. +389 44 511 962
Tel. 044 339 240
cabinet@tetova.gov.mk
info@tetova.gov.mk
       
       
Faqeja oficiale e Komunës së Tetovës - Официјална страница на Општина Тетово - Official website of Tetovo Municipality © 2014