Shqip   Македонски   English
  Komuna
Kryetari, Këshilli
Administrata, Sektorët
Ndërmarrjet, Njësitë
Për qytetarin  
E-Shërbimet,
Tatimet, Formulare
Vendimmarrja

Qyteti im
Historia, Institucionet, Organizatat, Qytetarët e nderit, Sporti, Biznesi
      Dokumente
Projekte, Buxheti,
Plane urbanistike
Ligje, Akte
Vizito Tetovën
Natyra, Resortet
Objektet historke
Muzeumet
Info
Hotelet, Restoranet
Mediat, Bankat
Transporti

 Dokumente
 Plane urbanistike
 
Dokumente
Projekte
Plane urbanistike
 
Procedura e unifikuar -Ndryshim dhe Plotësim të PPU- BL.80 dhe PDU-BL.80 -TETOVËNë bazë të nenit 33, nenit 49 dhe nenit 50 të Ligj për planifikim urbanistik dispozita të përgjithshme ("Gazeta Zyrtare e R.M.V. nr. 32/30) dhe të nenit 39 të Statutit të Komunës së Tetovës, kryetari i Komunës së Tetovës solli:

VENDIM

Procedura e unifikuar -Ndryshim dhe Plotësim të PPU- BL.80 dhe PDU-BL.80 -TETOVË

 
       
 
Politika për privatësi
Kontakto Komunën
Komuna e Tetovës
Dervish Cara pn
1200 Tetovë
Republika e Maqedonisë së Veriut

Tel. +389 44 511 930
Fax. +389 44 511 962
Tel. 044 339 240
cabinet@tetova.gov.mk
info@tetova.gov.mk
       
       
Faqeja oficiale e Komunës së Tetovës - Официјална страница на Општина Тетово - Official website of Tetovo Municipality © 2014