Shqip   Македонски   English
  Komuna
Kryetari, Këshilli
Administrata, Sektorët
Ndërmarrjet, Njësitë
Për qytetarin  
E-Shërbimet,
Tatimet, Formulare
Vendimmarrja

Qyteti im
Historia, Institucionet, Organizatat, Qytetarët e nderit, Sporti, Biznesi
      Dokumente
Projekte, Buxheti,
Plane urbanistike
Ligje, Akte
Vizito Tetovën
Natyra, Resortet
Objektet historke
Muzeumet
Info
Hotelet, Restoranet
Mediat, Bankat
Transporti

 Dokumente
 Plane urbanistike
 
Dokumente
Projekte
Plane urbanistike
 
Projektit Urbanistik jashtë kufirit të përfshirjes së planit në KK Gajre, në Komunën e TetovësKryetari i Komunës së Tetovës duke vendosur mbi kërkesën e “PRO-INZHENERING” SHPK për miratimin e projektit Urban jashtë përfshirjes të planit urbanistik për Projektin Urbanistik, Komuna e Tetovës, si dhe në bazë të nenit 62 të Ligjit për planifikim urbanistik (“Gazeta zyrtare e RMV 32/20 dhe 65/18”),jep si në vijim:

 

VËRTETIM

Projektit Urbanistik jashtë kufirit të përfshirjes së planit në KK Gajre, në Komunën e Tetovës
       
 
Politika për privatësi
Kontakto Komunën
Komuna e Tetovës
Dervish Cara pn
1200 Tetovë
Republika e Maqedonisë së Veriut

Tel. +389 44 511 930
Fax. +389 44 511 962
Tel. 044 339 240
cabinet@tetova.gov.mk
info@tetova.gov.mk
       
       
Faqeja oficiale e Komunës së Tetovës - Официјална страница на Општина Тетово - Official website of Tetovo Municipality © 2014