Shqip   Македонски   English
  Komuna
Kryetari, Këshilli
Administrata, Sektorët
Ndërmarrjet, Njësitë
Për qytetarin  
E-Shërbimet,
Tatimet, Formulare
Vendimmarrja

Qyteti im
Historia, Institucionet, Organizatat, Qytetarët e nderit, Sporti, Biznesi
      Dokumente
Projekte, Buxheti,
Plane urbanistike
Ligje, Akte
Vizito Tetovën
Natyra, Resortet
Objektet historke
Muzeumet
Info
Hotelet, Restoranet
Mediat, Bankat
Transporti

 Dokumente
 Plane urbanistike
 
Dokumente
Projekte
Plane urbanistike
 
Raport për vlerësimin strategjik të mjedisit për planin urbanistik jashtë vendbanimitNë bazë të nenit 69 të Ligjit të Mjedisit Jetësor (Gaz.Zyrtare e nr. 53/5, 81/5.... dhe 99/18) dhe (Gaz.Zyrtare e RMV nr. 89/2 dhe 171/22 ) dhe Rregullorja për pjesmarrjen e publikut në hartim e rregulloreve dhe akteve te tjra, si dhe planeve dhe programeve mjedisit jetësor (Gaz.Zyrtare e RM nr. 147/08 dhe 45/11 ), Kryetar Komunës se Tetovës:

 

KOMUNIKATË


Raport për vlerësimin strategjik të mjedisit për planin urbanistik jashtë vendbanimit për vikend - vendbanimi QRS "Kodra e Diellit", KK "Lisec" dhe KK "Gajre", Komuna Tetovë, me plan për parcelizimin e bllokut 1, bllokut 3, bllokut 5 dhe bllokut 12 (2017 - 2027)
       
 
Politika për privatësi
Kontakto Komunën
Komuna e Tetovës
Dervish Cara pn
1200 Tetovë
Republika e Maqedonisë së Veriut

Tel. +389 44 511 930
Fax. +389 44 511 962
Tel. 044 339 240
cabinet@tetova.gov.mk
info@tetova.gov.mk
       
       
Faqeja oficiale e Komunës së Tetovës - Официјална страница на Општина Тетово - Official website of Tetovo Municipality © 2014